Logo del centre d'educació infantil Un Món Màgic a Cerdanyola del Vallès
Menú

L'escoleta d'Un món màgic a Cerdanyola

Una altra educació és possible

L'etapa infantil (0-3 anys) és la base per al desenvolupament dels nens. Per aquest motiu a Un món màgic tenim una prioritat: pocs nens por educadora, fins el punt d'arribar a tenir un 50% menys de nens per educadora que a les tradicionals escoles bressol i llar d'infants. D'aquesta manera no només aconseguim un tracte personalitzat amb els nens, sino també amb les famílies. T'imagines que una educadora hagués d'estar amb 20 nens a una mateixa classe (aquest número tan alt és la ràtio per als grups de dos a tres anys a escoles bressol o llar d'infants segons l'article 12 del decret 282/2006, del 4 de juliol)? I que a més hagués de dedicar el temps necessari i adequat a les famílies? Des del nostre punt de vista això no és possible.

Disminuint el número d'alumnes per educadora aconseguim cobrir de forma excepcional les seves necessitats físiques, afectives, intelectuals i socials, utilitzant per a això una pedagogia alternativa basada en el respecte mutu, educació amb valors i un projecte basat en el joc. Per què hem de tenir a un nen assegut a una cadira durant hores quan la seva necessitat és moure's, explorar i relacionar-se amb els seus companys? D'aquesta manera aconseguim que els nens estiguin feliços, estat en el qual s'aconsegueix un nivell d'aprenentatge màxim.

La funció de les educadores consisteix en motivar els nens i permetre'ls satisfer la seva curiositat i experimentar el plaer de descobrir. A més, és important destacar que cada nen marcarà el seu propi pas d'aprenentatge. Tots els nens són diferents, així que no es pot esperar que tots facin el mateix. En aquest tipus d'educació lliure és extremadament important una àmplia experiència educativa.

Les activitats que es realitzen són molt diverses: contes, joc simbòlic, joc heurístic, psicomotricitat, expressió plàstica i una de les més difícils però més gratificants: activitats sensorials i d'experimentació.

Per a nosaltres és molt important que tant els vostres fills com vosaltres mateixos us involucreu juntament amb nosaltres per a que tots puguem fer que aprenguin moltes coses i, en especial, que se sentin estimats i siguin feliços. Sense la col·laboració de tots no ho podrem aconseguir. Per això volem que proposeu idees, per a que les puguem fer realitat juntament amb vosaltres.

Per a poder aconseguir totes aquestes fites, les instal·lacions d'Un món màgic han sigut especialment dissenyades i construïdes per a això. Es tracta de 360m2 en una única planta on existeixen molts espais diferents i on el dinamisme al llarg del dia juga un paper molt important. Cada espai és un món i els nens poden canviar de món només fent unes quantes passes. Aquest procés és diari, donat que canviem de món en funció de les activitats que es realitzen aquell dia.

A més, tenim l'orgull de poder dir que en 2015, any del naixement d'Un món màgic, vam crear la primera aula sensorial de Cerdanyola després de la trista desaparició de "L'escola bressol La Gespa", situada a la Universitat Autònoma. El nostre record al seu fantàstic "Laboratori d'Hipatia", bressol del que avui és la nostra aula sensorial.


Tickets guarderia:

A més, disposem de conveni amb les tres empreses de Tickets Guarderia més importants per a l'abonament de les despeses d'escolarització a la nostra escoleta. Aquestes tres empreses són Sodexo, Edenred y Up Spain Educainfantil.

Empreses de tickets guarderia amb les que tenim conveni

S'aprèn el que són 100 metres jugant, corrent i sentint el que cansen.