Logo del centre d'educació infantil Un Món Màgic
Menú

Espai de maternitat i criança

Estigues informat/da

Per conèixer els cursos i/o tallers programats, entra a la nostra agenda

Per a pertànyer al nostre grup privat de facebook, en el qual entre tots podem ajudar-nos en relació a temes d'embaràs, part i primers anys dels nostres fills / es, entra al nostre grup: embaràs, part i primera infància i demana'ns accès.

Per què el nostre espai de maternitat i criança?

El moment de ser pares és el més feliç que es pot viure. Però aquesta felicitat ve acompanyada de molta responsabilitat i de grans canvis a la família. El desconeixement del nadó, els canvis d'hàbits, el sentiment de pèrdua de temps des de l'arribada del nadó, la pressió familiar i social, els nervis, les nits sense poder dormir, els còlics i tantes i tantes adversitats que apareixen al llarg dels primers anys de vida dels nens.

Acabem de llegir el punt de vista dels pares... però, us heu parat a pensar quina serà la situació del nadó? Ha estat 9 mesos al ventre de la mare, en una unió perfecta amb la seva mare, amb un sentiment de protecció inigualable. I surt a un món nou, que no coneix, on tot pot ser perillós, sense saber com actuar. I amb una única forma de fer-se entendre: el plor.

També vindrán els nervis d'haver de deixar als nostres fills amb desconeguts perque hem de tornar a treballar, vindràn les pors cada vegada que es posin malalts, vindràn els dubtes de què els hi hem de donar de menjar, vindràn les rebequeries, tant dins com fora de casa, una cosa que els pares pateixen i pel que moltes vegades deixen de fer coses, fet que afecta negativament a la unitat familiar.

En aquest espai de maternitat i criança realitzarem xerrades, tallers i activitats familiars, sempre envoltats amb els millors professionals de cada àrea, amb l'objectiu d'aconseguir, des del seu naixement, un coneixement, una connexió i un vincle entre pares i fills especial:

Curs de massatge infantil (5 sessions)

Amb la importància de tenir el recolzament d'AEMI (Associació Espanyola de Massatge Infantil) i IAIM (International Association of Infant Massage) i amb la col·laboració d'una mateixa persona Educadora de Massatge Infantil,

durant tot l'any anirem fent cursos de massatge infantil. Si esteu interessats, contacteu amb nosaltres. Podem obrir un grup en qualsevol moment. Amb el massatge infantil:

  • Fomentarem el vincle amb els nostres nadons.
  • Estimularem els aparells circulatori, digestiu i respiratori, entre d'altres.
  • Alleujarem les molèsties dels nadons, com còlics, estrenyiment i tensions musculars.
  • Millorarem els patrons del somni i reduïrem els nivells de stress.

Ioga postnatal y Baby ioga

Tots els dijous a les 10h, en format de pack de 6 sessions i amb grups reduïts, l'Elisabeth González de Juguem a ioga impartirà una classe de ioga amb nadons.

Beneficis de ioga per al bebé:

  • El ioga afavoreix el desenvolupament psicomotor del nadó a causa del coneixement i control del propi cos, la coordinació psicomotriu, l'adquisició d'un bon to muscular, etc
  • El nadó gaudeix del contacte amb els seus pares en estat de relaxació, la qual cosa afavoreix la pròpia relaxació del petit.
  • El nadó aprèn des de molt petit les tècniques i actituds que els seus pares utilitzen per a cuidar la seva salut.

Beneficis de ioga per a la mare:

  • Permet a la recent mare continuar practicant ioga sense haver de separar-se del seu nadó per això, alhora que gaudeix d'una activitat beneficiosa per a tots dos.
  • Ajuda a la mare a recuperar-se físicament després del part.
  • Fomenta el vincle entre els pares i el nadó.

Xerrades i tallers

L'embaràs, el part, el pospart, la criança del nadó... tots aquests temes i molts més els tractarem amb les millors especialistes de cada àmbit. Passarem per xerrades de BLW, del somri respectuós, tallers de reflexologia podal, de porteig, de rebequeries... i molts temes més. Per a saber què tenim preparat, visita la nostra agenda.

S'aprèn el que són 100 metres jugant, corrent i sentint el que cansen.